Shenoll

Home/Shenoll Muharremi

About Shenoll Muharremi

This author has not yet filled in any details.
So far Shenoll Muharremi has created 2 blog entries.

Klimaksi në Kosovë ishte me 26 Prill

Nga Shenoll MuharremiSipas Rasteve Aktive, deri më tani, bazuar në [...]

By |2020-05-08T08:17:11+01:00May 2nd, 2020|Trende|0 Comments

Bie nga x1.682 në x1.338 Shkalla e Përhapjes së Covid19 në Kosovë

Bie nga x1.682 në x1.338 Shkalla e Përhapjes në [...]

By |2020-05-08T08:17:35+01:00April 28th, 2020|Trende|0 Comments

Informacione dhe Resurse (COVID-19)

TESTOHU WWW.C19T.LIVE

STATISTIKAT.LIVE

Botë

97,325,443
Raste
2,083,754
Vdekur
69,882,077
Shëruar

STOPCOVID.LIVE