Trende

Home/Trende

Klimaksi në Kosovë ishte me 26 Prill

Nga Shenoll MuharremiSipas Rasteve Aktive, deri më tani, bazuar në [...]

By |2020-05-08T08:17:11+01:00May 2nd, 2020|Trende|0 Comments

Bie nga x1.682 në x1.338 Shkalla e Përhapjes së Covid19 në Kosovë

Bie nga x1.682 në x1.338 Shkalla e Përhapjes në [...]

By |2020-05-08T08:17:35+01:00April 28th, 2020|Trende|0 Comments

Informacione dhe Resurse (COVID-19)

TESTOHU WWW.C19T.LIVE

STATISTIKAT.LIVE

Botë

117,720,260
Raste
2,611,038
Vdekur
93,361,064
Shëruar

STOPCOVID.LIVE